دستگاههای الکترونیکی: این تجهیزات شامل کامپیوتر، نمایشگر، سنسورها و دستگاههای کنترلی مختلف هستند که برای کنترل و مانیتورینگ سیستمهای برقی استفاده میشوند.
شناسایی خطرات: هوش مصنوعی با تحلیل دادههای محیطی و رفتاری، خطرات ایمنی را شناسایی میکند. این امر به پیشگیری از حوادث و کاهش آسیبهای جانی کمک میکند.
افزایش دقت و راندمان: با کنترل دقیق پارامترهای الکتریکی، میتوان به راندمان و پایداری بیشتر سیستمهای برق دست یافت.
تابلوهای برق: تابلوهای برق برای توزیع انرژی الکتریکی و کنترل
نیاز به افزایش امنیت سایبری: با افزایش وابستگی به سیستمهای کنترل اتوماتیک، نیاز به حفاظت از آنها در برابر حملات سایبری نیز افزایش مییابد.
سیم و کابل ها رساناهایی هستند که برای انتقال جریان الکتریکی در تاسیسات صنعتی به کار میروند. سیم ها از یک رشته هادی مسی یا آلومینیومی تشکیل شدهاند، در حالی که کابل ها از چندین رشته سیم در کنار یکدیگر و عایق بندی شده با مواد مختلف ساخته میشوند.
توسعه اقتصادی: برق صنعتی پیشنیاز توسعه اقتصادی است و پتانسیل خوبی برای توسعه صادرات برق صنعتی در ایران مهیاست.
استانداردهای بینالمللی و ملی، الزامات click here ایمنی و عملکردی را برای
سیمکشی صنعتی فرآیند نصب سیمها و کابلهایی است که برق را به تجهیزات و ماشینآلات صنعتی میرسانند.
هر یک از این شاخهها به موضوعات مختلفی مرتبط با برق صنعتی میپردازند. به عنوان مثال، شاخهی الکترونیک صنعتی در برگیرندهی طراحی، ساخت و نگهداری مدارات الکترونیکی برای کاربردهای صنعتی مانند دستگاههای اندازهگیری، تجهیزات کنترلی، روباتهای صنعتی و … است.
کنترلکنندهها در انواع مختلفی با کاربردهای متنوع در صنایع گوناگون وجود دارند. برنامهریزی و نحوه استفاده از آنها به نوع و کاربردشان بستگی دارد.
به طور کلی میتوان برق صنعتی را به چند زیر موضوع تقسیم کرد:
فنسهای حفاظتی: برای جلوگیری از ورود افراد به محوطههای خطرناک
از سیمهای مفتولی برای سیمکشیهای ثابت در داخل ساختمانها و محوطهها استفاده میشود.